Scholenmarkt 2020

Zit je in groep 8 en wil je weten welke middelbare scholen je voor een open dag kunt bezoeken? De Scholenmarkt biedt de gelegenheid om je te oriënteren op het aanbod van verschillende scholen.

Normaal gesproken vindt de Scholenmarkt plaats in Martiniplaza. Nu er vanwege coronamaatregelen geen fysieke voorlichtingsbijeenkomsten kunnen worden georganiseerd, hebben alle scholen voor voortgezet onderwijs in de stad Groningen en Ommelanden hun krachten gebundeld.

Maandag 9 november lanceren zij samen het online platform: scholenmarktgroningen.nl. Elke school is te vinden op de digitale Scholenmarkt; van praktijkonderwijs tot gymnasium en van gereformeerd tot openbaar onderwijs. Deze site biedt niet alleen een schat aan informatie, maar geeft ook toegang tot online voorlichtingen van 16 – 25 november.

Online kennismaken

Om jou toch goed kennis te laten maken met alle scholen, worden er in de periode van 16 – 25 november online kennismakingssessies georganiseerd. Tijdens deze sessies vertellen voorlichters en leerlingen meer over hun school en beantwoorden ze al jouw vragen.

Aanmelden

Aanmelden voor de online kennismakingssessies kan vanaf 9 november via scholenmarktgroningen.nl. Hier kun jij je met je ouders inschrijven voor meerdere sessies van diverse scholen naar keuze.

Dit is onze school!

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.