Scholenmarkt 2021

Zit je in groep 8 en ben je op zoek naar een leuke middelbare school in Groningen? Dan is de Scholenmarkt een mooie kans om je alvast te oriënteren op het aanbod. Dit jaar worden er naast de fysieke Scholenmarkt ook online kennismakingssessies georganiseerd. Zo kan iedereen op de manier die voor hem of haar prettig is, kennismaken met het voortgezet onderwijs in de stad Groningen en Ommelanden.

Scholenmarkt in de Euroborg

Op 8 & 9 november heten we jou en je ouders van harte welkom in de Euroborg in Groningen. Hier kun je kennismaken met diverse middelbare scholen, het Wessel is uiteraard ook aanwezig. Zo krijg je een eerste indruk en ontdek je welke kennismakingsactiviteiten en open dagen je kunt bezoeken. Je hoeft je niet aan te melden voor de fysieke Scholenmarkt.

Online kennismaken

In aanvulling op de fysieke Scholenmarkt organiseren sommige scholen ook online voorlichtingen. Tijdens deze sessies vertellen voorlichters en leerlingen meer over hun school en beantwoorden ze al jouw vragen. Let op: voor een aantal online sessies moet je je aanmelden. Op de website van Scholenmarkt kun je je inschrijven voor één of meerdere sessies van diverse scholen naar keuze.

Het Wessel organiseert op 8, 9 en 10 november online voorlichtingen. Woensdagavond 10 november kun je ons online vragen stellen.

Kijk voor alle actuele informatie op www.scholenmarktgroningen.nl.

Dit is onze school!

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.