Conciërgekamer

De conciërgekamer is gesitueerd naast de hoofdingang van de school. Docenten, leerlingen, ouders en bezoekers kunnen hier voor verschillende vragen en verzoeken terecht.

Ouders en bezoekers kunnen zich hier melden wanneer zij een afspraak met bijvoorbeeld een teamleider of de ondersteuningscoördinator hebben. Collega’s kunnen hier onder andere terecht met praktische vragen of voor het gebruik van materiaal. Leerlingen kunnen hier terecht voor de volgende zaken:

 1. Je bent iets verloren of kwijtgeraakt
 2. Er is iets kapot
 3. Je bent te laat
 4. Een docent komt niet opdagen
 5. Je hebt E.H.B.O. (pleister of erger) nodig
 6. Je hebt een liftsleutel nodig (€ 10,00 borg)
 7. Je moet een laptop gebruiken
 8. Je wilt een nieuwe schoolpas aanvragen
 9. Je wilt gebruik maken van een elektrische leenfiets
 10. Je wilt de basketbal lenen
 11. Je kluisje werkt niet naar behoren

Tegenover de conciërgekamer staat een groot digitaal informatiescherm waarop leerlingen hun rooster kunnen opzoeken, daar schuin boven hangt tevens een beeldscherm met daarop relevante informatie over bijvoorbeeld de roosters. Naast de conciërgekamer hangt een presentatiebord waar belangrijke mededelingen op worden vermeld en daaronder hangt een groene brievenbus waar de absentiebriefjes voor het servicepunt leerlingzaken in gedeponeerd kunnen worden.

De conciërgekamer is wegens de werkzaamheden van de conciërges niet altijd bezet. Het advies is dan, om in een pauze terug te komen.

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.