Kantine

In het midden van de school bevindt zich 'de aula', deze is uitgerust met een keuken en verschillende zithoeken en hangplekken. De aula is tijdens de pauzes en tussenuren een verzamelplek voor leerlingen. Daarnaast worden grote evenementen zoals onder andere het voorjaarsconcert, de sinterklaasshow en de kerstwijding in de aula gehouden.

Op het Wessel zijn er elke dag drie momenten waarop de kantine geopend is. Na het tweede, het vierde en het zesde uur is er een pauze, tijdens deze pauze kunnen de leerlingen etenswaren kopen. Daarnaast zijn er automaten voor water, soep en frisdrank.

De school streeft er naar zoveel mogelijk gezond voedsel aan te bieden. De overgang naar ‘de gezonde schoolkantine’ is nog volop aan de gang. Via projecten bij vakken als biologie wordt uitgebreid aandacht besteed aan het belang van gezonde voeding.

In de pauzes verblijven de leerlingen in het schoolgebouw of op het plein bij de school. Doorgaans kiest de meerderheid ervoor om in de aula te eten. Er wordt gesurveilleerd door ons personeel en leerlingen helpen mee om alles netjes en schoon te houden.

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.