17 december 2018

Uitnodiging Kerstfair 19 december 2018

Woensdag 19 december 2018 wordt er door leerlingen en docenten van onze school een Kerstfair georganiseerd. Op ons schoolplein aan het Heerdenpad is een gezellige markt met verschillende kraampjes.  Er worden zelfgemaakte en Afrikaanse spulletjes verkocht, er is een rommelmarkt en er is lekker (Gambiaans) eten te koop. Verder kun je oud Hollandse spelletjes doen en ieder uur genieten van een optreden van ons docenten karaokekoor.

De opbrengst van de kerstfair gaat naar de Armitage Secondairy School in Gambia. Leerlingen uit vwo 4 en vwo 5 gaan in februari 2019 naar Gambia. Hier zullen onze leerlingen samen met leerlingen van de Armitage Secondairy School werken aan het opstarten van een business club.

U bent van harte welkom om de markt te bezoeken tussen 16.00 en 19.30 uur, u kunt komen en gaan wanneer u wilt. Neem vooral uw zoon/ dochter en broertjes en zusjes mee, maar ook opa's en oma's, buren en bekenden zijn van harte welkom. Wij hopen op een gezellige kerstfair met een leuke opbrengst!