Wessel Gansfort 100 jaar – Reünie

Het Wessel Gansfort (voorheen de eerste christelijke HBS) bestaat dit jaar honderd jaar en dat gaat op zaterdag 7 oktober 2017 gevierd worden! Ben je benieuwd hoe het iedereen na de middelbareschooltijd is vergaan en wil je bijkletsen met oud-klasgenoten en –docenten, zet dan zaterdag 7 oktober 2017 vast in je agenda voor een grootse reünie.

Activiteiten

De reüniecommissie is hard aan het werk om jullie een leuke dag te bezorgen. Vanaf koffietijd, rond 10.30 uur, kun je op allerlei manieren samen de dag doorbrengen.

Wat kun je zoal verwachten? Een greep uit de activiteiten:

  • Natuurlijk is het bijkletsen het belangrijkste. In en rond de school is daar alle gelegenheid toe, onder het genot van een drankje en een hapje.
  • Foto’s en films bekijken uit alle tijden. Ook zijn er fotografen beschikbaar om ‘nieuwe’ groepsfoto’s te maken.
  • Gedurende de hele middag  maken coryfeeën uit het verleden (ex leerlingen natuurlijk!) en leerlingen van nu muziek in de aula en in het Picollino theater, de oude Kelderruimte in de school.
  • Oud-docenten geven korte lessen zoals ze dat vroeger deden.
  • Lekker actief (een deel van) de middag doorbrengen met sport en spel.
  • Wandelingen en fiets- en bustochtjes door de stad: een feest der herkenning.
  • ’s Avonds voor 19,17 euro (naar het jaar 1917!!) in een restaurant naar keuze eten.
  • En tot slot een spetterend feest in Huize Maas, waar bijna iedereen wel warme herinneringen aan heeft.

Blijf op de hoogte

Inmiddels kun je je via de reünie-website inschrijven voor de reünie en wordt deze website steeds aangevuld met informatie over de dag zelf en de activiteiten die dan plaatsvinden:

http://wesselgansfortreunie100.nl/home/

Ook is er een officieel Facebook event aangemaakt, waar je op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws rondom de reünie:

https://www.facebook.com/events/399105693780348/

Dus ben je benieuwd hoe het iedereen na de middelbareschooltijd is vergaan en wil je bijkletsen met oud-klasgenoten en –docenten? Zet dan zaterdag 7 oktober 2017 vast in je agenda, schrijf je in via de website, blijf op de hoogte via het officiële facebook event en de reünie-website en maak je klaar voor een grootse reünie!

Direct inschrijven voor één of meerdere activiteiten van de reünie? Klik hier!

 

Terug in de tijd: Wessel Gansfort 90 jaar!

door Beno Hofman
h

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.