Online voorlichting

In aanvulling op de Scholenmarkt en onze (online) doe-middagen en de rondleiding organiseren we ook op verschillende momenten online voorlichting. Tijdens deze online voorlichting krijg je informatie, kun je digitaal binnenkijken in onze school én beantwoorden docenten samen met leerlingen van de school jouw vragen!

Online doe-les

Kun je niet bij de fysieke Wesselproef aanwezig zijn? Dan kunnen we elkaar ook ontmoeten op de online Wesselproef. Zo kun je toch een goede indruk krijgen van onze school. Tijdens deze online doe-les volg je lessen en maak je kennis met docenten en leerlingmentoren. De online Wesselproef vindt plaats op:

Woensdag 14 december én 11 januari 2023

van 14.00 – 15.00 uur

Webinar voor ouders

Wil je weten wat voor vakken we geven en welke profielen we aanbieden? Heb je vragen over de ondersteuning die we bieden? Ben je benieuwd wat de Vecon Business School nou eigenlijk inhoudt of hoe de brugklasintroductie eruit ziet? Meld je dan aan één van onze webinars op:

Woensdag 23 november 2022

van 15:30 – 16:30 uur & 18:30 – 19:30 uur

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan een webinar of online doe-les moet je je aanmelden. Dit kan via de website van de Scholenmarkt.

Kun je niet deelnemen tijdens een online moment? Bekijk dan hieronder het informatiefilmpje waarin we de meest voorkomende vragen beantwoorden.

Online voorlichting

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.