Kennismakingsactiviteiten

Zit je in groep 8 van de basisschool? Dan duurt het niet lang meer voordat je naar de middelbare school gaat! Misschien heb je er al heel veel zin in, maar misschien vind je het ook wel erg spannend. Maak kennis met CSG Wessel Gansfort tijdens de beleefmaanden!

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen uit groep 8, ook in deze bijzondere tijd met COVID-19, kennis kunnen maken met onze school. Wij organiseren daarom tijdens de Beleefmaanden een aantal kennismakingsactiviteiten. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten waarbij je de school kunt bekijken, kennis maakt met docenten, voorlichting krijgt en vragen kunt stellen. Kijk hieronder voor alle activiteiten.

Niet vergeten: om mee te kunnen doen, moet je je aanmelden, dat kan via de website van Scholenmarkt Groningen.

Webinars

We bieden verschillende webinars aan waarin informatie gegeven wordt over de verschillende opleidingsniveaus en de ondersteuning die wij bieden. Tijdens deze webinars kun je anoniem vragen stellen. Let op: Wil je deelnemen aan verschillende webinars? Meld je dan voor meerdere aan.

 

Wesselproef

Tijdens de Wesselproef kunnen leerlingen uit groep 8 de sfeer op het Wessel komen proeven! Je kunt je aanmelden voor een specifiek tijdstip zodat wij je veilig de school kunnen laten zien. In een uur bekijk je de school en bezoek je vijf plekken in school waar docenten jou informatie geven over de verschillende vakken op het Wessel. Heb je vragen? Neem ze mee en stel ze aan de docenten.

Nieuwsgierig? Meld je op tijd aan. Vol = vol.

Kennismakingsactiviteiten tijdens de beleefmaanden

Donderdag 21 januari Inhaalmoment webinar november 2020
Dinsdag 26 januari Webinar havo
Zaterdag 30 januari Wesselproef
Zaterdag 6 februari Wesselproef
Dinsdag 9 februari Webinar vmbo-tl
Dinsdag 16 februari Webinar atheneum
Donderdag 18 februari Webinar ondersteuning

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.