Scholenmarkt

Zit je in groep 8 en wil je weten welke middelbare scholen je voor een open dag kunt bezoeken? De Scholenmarkt in Martiniplaza biedt de gelegenheid om je te oriënteren op het aanbod van verschillende scholen.

Tijdens deze informatiemarkt kunnen jij en je ouders met leerlingen en docenten van verschillende scholen praten, zo krijg je een goed beeld van de mogelijk­heden. Tijdens de Scholenmarkt maken de scholen ook bekend wanneer hun open dagen zijn.

Op 16 en 17 november 2016 hielden meerdere VO-scholen uit de stad Groningen en de Ommelanden een Scholenmarkt in de Martiniplaza in Groningen. Groep 8 leerlingen en hun ouders waren daar van harte welkom.

De Scholenmarkt voor het schooljaar 2017-2018 is inmiddels geweest en we mogen terugkijken op twee geslaagde avonden. Onze tafels werden weer druk bezocht, we hopen met de Scholenmarkt weer veel (mogelijk toekomstige) leerlingen enthousiast te hebben gemaakt voor onze school. En we hopen ze natuurlijk op de Wesselproef en onze Open Dag te mogen ontvangen!