Open Dag

Op woensdag 1 februari vond de Open Dag plaats. Ongeveer 500 leerlingen uit groep 7 en 8 kwamen een kijkje nemen op onze school.

Eenmaal binnen konden de toekomstige brugklassers en hun ouders actief de school bekijken met het Wessel-Triviant-spel. Bij elk vak was een partje te verdienen voor de Triviant-kaart door een opdracht uit te voeren. Had je partjes verzameld, dan kon je een beloning ophalen bij het verlaten van de school. In de aula was het verder een drukte van belang, muzikanten, zangeressen en danseressen verzorgenden daar optredens waar je graag naar bleef kijken. Daarnaast was er ook grote belangstelling voor de profileringen ‘cultuurprofielschool’ en ‘VECON Business School’, zo werden bijvoorbeeld de dansvoorstellingen in ons theater goed bezocht en waren bezoekers geïnteresseerd in de pas geopende facility shop die volledig gerund wordt door leerlingen. Ook konden er vragen gesteld worden over ons onderwijs tijdens de voorlichting over vmbo-tl, havo, atheneum, atheneum+ en versneld atheneum.

Dankzij de grote inzet van de leerlingen van het Wessel Gansfort en natuurlijk van al het personeel, is het een dag geworden die soepel verliep en waar we met plezier op terugkijken. We zijn erg blij dat iedereen is komen kijken en wie weet zien we veel van hen volgend jaar als nieuwe leerling op het Wessel!

Sfeerimpressie Open Dag 2016